Buiten de allerlekkerste chocolade maakt Visser Chocolade ook het allerlekkerste ijs! Beschikbaar in potten van 0,5L voor thuis.

Buiten de potten ijs hebben we in de zomermaanden ook een ijswagen waar je een bolletje schepijs kan komen halen!

Wijn is van zichzelf natuurlijk al heel lekker... Maar al helemaal als je combineert met een lekker stuk Visser chocolade!

Wij specialiseren ons dan ook in de wijn-chocolade combinaties! Wil jij voor een etentje het koffiemomentje naar een volgend niveau tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met ondertussen meer dan 35 verschillende wijnen zit er altijd iets bij voor jou. We adviseren je graag. Ohja, deze wijntjes ga je niet snel ergens anders vinden..!

De theeliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen bij Tjocola. Namelijk niet alleen de wijn is een goede combinatie met chocolade. De thee natuurlijk ook!

Wij verkopen het merk Twistea, het leukste en lekkerste thee merk van Nederland. 100% verse thee in ongeveer 40 verschillende smaken.

Te verkrijgen in handige bewaarkokers of in het hippe display systeem van Twistea. De manier om jou thee te serveren en bewaren.